Alaeddin Ortaokulu

Vizyon: "Türk Milli Eğitimi"nin hedefleri doğrultusunda, vatanına, milletine hizmet şuurunu taşıyan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve bunları geleceğe taşıma gayretinde olan, çağın en iyisi olma gayesi güden bilinçli, dinamik bir nesil yetiştirmek temel ülkümüzdür.

Misyon: Öğrencilerimizi hayatın her türlü şartına hazırlamak, onların öncelikle kendilerini keşfederek ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirmelerine fırsat sunmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek çağın gereklerini yerine getiren ve çağa yön vermeyi kendilerine amaç edinen ve çevresine karşı duyarlı, vatana, millete faydalı olmayı gözeten, gayretli ve azimli bireyler yetiştirmek kurumumuzun başlıca amaçlarındandır.

Başarılar: -

Saatler: 08.40-15.40
Isınma: Kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık, Okullar Hayat Olsun
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda öğrenci mevcudu azdır. Her sınıf kademesinden 1 şube mevcuttur.
Diğer Hususlar:

WEB - https://alaeddinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Alaaddin Keykubad Caddesi No 78 Korkuteli/Antalya

Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim sistemi uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Korkuteli ilçesinin tek yeşil alanı olarak kalan Alaaddin Mahallesinde yer almaktadır. Alaaddin Mahallesi ilçenin en eski yerleşim yerlerinden biri olup ilçenin en önemli tarihi mimarilerine ev sahipliği yapmaktadır.

Adres - Alaaddin Keykubad Caddesi No 78 Korkuteli/Antalya

Ulaşım İlçemiz il merkezine 60 km uzaklıkta olup il-ilçe arası ulaşım duble yol ile sağlanmaktadır. Korkuteli otogardan Antalya´ya sabah 06.40-akşam 19.00 saatleri arasında minibüslerle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Her 20 dakikada bir araç hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Antalya iline 60 km uzaklıktadır.